Calcularea timpului de ardere

Așa că ți-ai creat lumânările, ți-ai perfecționat ambalajul și acum ești gata să vinzi, dar vrei să le spui clienților exact cât timp de ardere vor scoate din lumânare.

Este important să rețineți că nu toate lumânările sunt la fel. Ceara, recipientul, parfumul, culorile și fitilurile pe care le utilizați, vor afecta timpul de ardere a lumânării. Așadar, același timp de ardere nu va fi întotdeauna aplicabil pentru fiecare lumânare din colecția ta. Am creat mai jos ghidul nostru pentru a calcula timpul de ardere pentru lumânarea ta!

Cum să vă stabiliți timpul de ardere

Începeți prin a cântări pe cântar lumânarea terminată și nearsă. Dacă este o lumânare in recipient, va trebui să scădeți greutatea recipientului când este gol. Aceasta este greutatea inițială a lumânării numai.

În continuare, veți dori să vă aprindeți lumânarea și să o lăsați să ardă timp de patru ore obișnuite.

După primele patru ore, stingeți lumânarea și lăsați-o să se răcească și lăsați ceara să se stabilească complet. Veți dori să mergeți mai departe și să vă cântăriți din nou lumânarea, amintindu-vă să scădeți din nou greutatea recipientului, poate doriți să păstrați o notă a greutăților recipientului pentru lumânare când este gol. Aceasta este greutatea ta după ardere.

Apoi, veți dori să scădeți greutatea după ardere din greutatea inițială a lumânării nearse la început, apoi împărțiți aceasta la numărul de ore pentru care ați ars lumânarea. Numărul pe care îl obțineți este rata orară de ardere.

În concluzie

Pentru a afla numărul total de ore în care va arde lumânarea, împărțiți greutatea inițială a lumânării la rata orară de ardere.

Cantitatea consumată (greutatea originală – greutatea după ardere) ÷ Ore de ardere = Rata orară de ardere

Greutatea originală (minus greutatea recipientului) ÷ Rata orară de ardere = Timp aproximativ de ardere

Sfaturile cele mai bune

Asigurați-vă că respectați aceeași unitate de măsură pentru toate greutățile dvs., vă sugerăm grame, deoarece aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor tind să lucreze, de la cântărirea cerii și parfumului până la calcularea ratei de ardere, fiți consecvenți în modul în care măsurați.

Gramele sunt o unitate de măsură mai mică, ceea ce înseamnă că veți ajunge cu numere cu care sunt mai ușor de lucrat. De exemplu: 5 grame/oră.

Cel mai bine este să vă ardeți și să măsurați lumânarea de mai multe ori, prima dvs. ardere de probă poate fi uneori puțin defectuoasă, deoarece este prima, testarea repetă vă va oferi o reprezentare mai precisă a timpului de ardere a lumânărilor.

Trebuie să vă asigurați că fitilul pe care îl utilizați în lumânare are dimensiunea potrivită. După cum știți, o lumânare cu fitil prea mare va arde mai repede, în timp ce o lumânare cu fitil mai mic va arde mai lent, asigurați-vă că selectați fitilul potrivit pentru un calcul precis al timpului de ardere.

0
    Coș
    Coșul este golÎnapoi la Magazin