Povestea noastra

Ce nu știți despre noi este că am început acest business din pasiune pentru lumânari.

După nenumărate teste am început să vindem propriile noastre lumânări…și a fost frumoasă toată această perioadă, în care am evoluat și am învătat despre nevoia clientilor și nevoia noastră ca si producători de lumânari parfumate handmade.

Pentru că ne-am lovit de foarte multe minusuri când vine vorba de materiale pentru lumânari, a luat nastere proiectul „CEARA-SOIA”.

Cum a inceput povestea noastra

Din pasiune pentru lumanarile parfumate ne-am decis sa incercam sa le producem la noi acasa. Am inceput sa ne documentam si am aflat alternativa lumanarilor din ceara de soia sau ceara de palmier.

Cand a venit momentul de prospectare a pietii locale de furnizori de materiale pentru lumanari ne-am lovit de prima problema: foarte putini furnizori ce ofereau materiale de o calitate slaba cu pret mic sau o calitate superioara cu pret foarte mare.

Ne-am decis sa incercam toate variantele si ne-am lovit de a doua problema, serviciul oferit clientului: comenzile erau procesate foarte greu (uneori asteptam pana la o saptamana pentru a primi o comanda), lipsa de comunicare sau lipsa de bun simt si respect a unor furnizori.

Datorita acestor lucruri ne-am decis sa facem o schimbare si sa aducem o alternativa calitativa de furnizare a materialelor pentru lumanari.

Ce am adus nou

Dupa o analiza a pietei din Marea Britanie (una din cele mai competitive si dezvoltate in industria de lumanari parfumate), am reusit sa importam si sa oferim clientilor uleiuri parfumate de calitate superioara.

In urma experientei noastre cu diferite tipuri de ceara naturala ne-am decis sa

0
    Coș
    Coșul este golÎnapoi la Magazin